logo el

banner jobs

facebook linkedin     el en

Προφίλ

profil

Η Grand Solutions A.E. είναι μια δυναμική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000, αρχικά με την επωνυμία «Grant Thornton Consulting Α.Ε.» και το 2007 μετονομάστηκε σε «Grand Solutions Α.Ε.».

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της Λογιστικής, της Φορολογίας, της Διαχείρισης Μισθοδοσίας και της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, οι οποίες απευθύνονται σε μικρομεσαίες και μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου και νομικής μορφής, καθώς και σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε φυσικά πρόσωπα-ιδιώτες (ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους) παρέχοντας συμβουλές σε φορολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα, συντάσσοντας φορολογικές δηλώσεις, δηλώσεις Φορολογίας ακινήτων κλπ.

Επιπλέον, η εταιρεία κατέχει άδεια ίδρυσης Ιδιωτικού Γραφείου Εύρεσης Εργασίας (ΙΓΕΕ) από το 2008. Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής υποστήριξη και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, η εφαρμογή αξιόπιστων και βιώσιμων λύσεων και γενικότερα η διασφάλιση της άρτιας λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών επιτυγχάνεται με τη μεθοδική οργάνωση της εταιρείας και την επένδυσή της σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικά μέσα. Η εμπειρία των συμβούλων μας σε ελληνικές και ξένες εταιρείες, και το ανεπτυγμένο δίκτυο των συνεργατών μας, αποτελούμενο από εξειδικευμένους επαγγελματίες, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Οι πελάτες της Grand Solutions, πέρα των φυσικών προσώπων, προέρχονται από όλους σχεδόν τους κλάδους της ελληνικής και της ξένης αγοράς (π.χ. λιανικού εμπορίου, χονδρικού εμπορίου, τραπεζών, εμποροβιομηχανίας, έρευνας και ανάπτυξης κλπ.).
Οι πελάτες μάς εμπιστεύονται επί σειρά ετών, διότι είμαστε κοντά τους προσφέροντάς τους τις καλύτερες δυνατές λύσεις με υψηλό επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Σήμερα, η Grand Solutions απασχολεί συνολικά 15 άτομα σε ένα δημιουργικό και άνετο περιβάλλον.

profil gr

 

Σχετικά Άρθρα