logo el

banner jobs

facebook linkedin     el en

Συχνές ερωτήσεις

Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που πιθανόν έχετε σχετικά με την αποστολή και λήψη των βιογραφικών σημειωμάτων. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Συμβούλους Ανθρώπινου Δυναμικού της Grand Solutions.

Ερώτηση 1η

Ποια διαδικασία ακολουθεί η Grand Solutions όταν λάβει ένα βιογραφικό σημείωμα;

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:

α) Βιογραφικά σημειώματα που οι Σύμβουλοί μας λαμβάνουν σε απάντηση δημοσιευμένης αγγελίας για συγκεκριμένη θέση εργασίας και
β) Βιογραφικά σημειώματα που οι Σύμβουλοί μας λαμβάνουν χωρίς να υπάρχει δημοσιευμένη αγγελία.

Στην πρώτη περίπτωση, όλα τα βιογραφικά σημειώματα αξιολογούνται για τη συγκεκριμένη θέση, ανάλογα με τα κριτήρια που έχουν οριστεί και στη συνέχεια καλούνται  για συνέντευξη οι υποψήφιοι εκείνοι, το προφίλ των οποίων ταιριάζει με το προφίλ της προς στελέχωση θέσης εργασίας. Μετά τη συνάντηση, ενημερώνονται όλοι οι υποψήφιοι που κλήθηκαν για συνέντευξη για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, κρατάμε στη βάση δεδομένων μας όλα τα βιογραφικά σημειώματα που λαμβάνουμε. Όταν προκηρυχθεί θέση εργασίας, το προφίλ της οποίας ταιριάζει στο προφίλ κάποιων υποψηφίων, οι Σύμβουλοι της Grand Solutions τους καλούν τηλεφωνικά. Αν οι υποψήφιοι είναι διαθέσιμοι και ενδιαφέρονται για τη θέση, προγραμματίζεται μία συνάντηση. Και σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Ερώτηση 2η

Έχω στείλει το βιογραφικό μου σημείωμα σε απάντηση δημοσιευμένης αγγελίας για συγκεκριμένη θέση. Σε πόσο χρονικό διάστημα θα λάβω ενημέρωση για την εξέλιξη της διαδικασίας;

Λαμβάνουμε και αξιολογούμε τα βιογραφικά σημειώματα όλων των υποψηφίων. Αν οι Σύμβουλοί μας δεν επικοινωνήσουν εντός τριών εβδομάδων από την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος, αυτό σημαίνει ότι έχει επιλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος για τη θέση εργασίας που έχει προκηρυχθεί. Σε κάθε περίπτωση, το βιογραφικό σας σημείωμα καταχωρείται στη βάση δεδομένων μας για θέσεις εργασίας που θα προκηρυχθούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα